Ansiktsbehandlingar

I ALLA behandlingar ingår avkoppling i relaxlounge med frukt & dryck.
SPA-tillägg ”Bad & Relax” 1 timme
PRIVAT jacuzzi och bastu 30 minuter, Maria Åkerbergs ekologiska produkter i duscharna samt lån av handduk, badrock och tofflor. PRIVAT relaxrum 30 minuter med frukt & dryck. (Tid för ombyte exkluderat i SPA-tiden)
Vid behandlingar av värde över 650 kronor, pris: 150 kronor
Vid behandlingar av värde under 650 kronor, pris: 200 kronor

Ansiktsbehandling
En upplyftande och skön ansiktsbehandling. Behandlingen inleds med hudanalys som därefter följs av rengöring, djuprengöring/peeling, ansiktsmask, toner samt anpassad ansiktscreme. Du får även en spänstgivande- samt rofylld ansiktsmassage med ett näringsrikt serum utvalt för din hy, följt av härlig nack- och axelmassage med valfria aromaoljor, exempelvis rogivande, spänningsreducerande, upplyftande etc.

1 tim 890 kr

Face de lux – Facelift
Denna behandling ger dig en total avkoppling och får din hy strålande klar, ren och slät! Behandlingen utförs som i ”ansiktsbehandling 1 tim”. Det som tillkommer i denna lyxiga behandling är en mycket speciell återfuktande- och spänstgivande ansiktsmask. Fuktbalansen återställs och huden formligen svämmar över av livskraft efter denna behandling. Under tiden ansiktsmasken verkar ges en skön arm- och handmassage. Ett riktigt lyft för hud, muskler och välbefinnandet!

1 tim 15 min 1190 kr

Klassisk ansiktsbehandling
En klassisk ansiktsbehandling med hudanalys, rengöring, peeling, ånga, portömning, spänstgivande ansiktsmassage, anpassad mask samt avslutande produkt.

1 tim 25 min 1190 kr

Ansiktskur
En upplyftande kur där vi startar med en rengöring följt av en rogivande och spänstgivande ansiktsmassage med välgörande aromatiska oljor. Därefter en återfuktade ansiktsmask. Kuren avslutas med toner och crème.

30 min 550 kr

”Manligt fräsch”
En härlig och välgörande ansiktskur, komponerad för dig, man! En rengörande och återfuktande kur där du även får en rogivande ansiktsmassage med utvalda aromatiska oljor. Din hy blir ren och klar, återfuktad och riktigt fräsch!

30 min 550 kr

Frans – och brynfärgning
I samband med någon av ovanstående behandlingar:
Fransfärgning: 290kr
Brynfärgning: 190kr
Plockning av bryn: 190 kr och uppåt beroende på tidsåtgång

390 kr