Duopaket/behandlingar

I vår stressiga tillvaro ges alldeles för få stunder till samvaro och njutning.
Vårda kärleken, vänskapen och alla former av relationer med en gemensam spa-upplevelse som får er att må gott tillsammans. En investering i er relation och ett njutbart sätt att umgås på.

I alla behandlingspaket ingår lån av badrock, tofflor, handduk samt duschgel, schampo och balsam från Kerstin Florian. Som avslutning i alla paket, får ni koppla av tillsammans i vårt privata relaxrum i varsin skön vilfåtölj, där ni serveras frukt och färsk juice.
Vill ni ta med egen dryck att skåla med, går det bra.

OBS! Kom ca 15 min innan bokad tid då nedan angivna tider är exklusive ombytestid

 

Romantic Spa Deluxe

Bli berörda och ge romantiken näring. Behandlingarna utförs i samma rum alldeles intill varandra. Den ena får en rogivande och upplyftande ansiktskur och partnern får en avstressande massage. Därefter har tillgång till privat spa en timme med jacuzzi, bastu och duschar. Ni omges av tända ljus och härlig musik som ger er den där extra härliga stämningen för romantiken.
Som avslutning kopplar ni av tillsammans i varsin vilfåtölj i ett privat relaxrum med tända ljus där ni också serveras frukt och färsk juice.

Badrockarna och tofflorna får ni ta hem som SPA-present!
Ett lyft för relationen och romantiken!

2 tim 30 min 1 800 kr/pers

SPA för två

Ett avstressande- och upplyftande spapaket för två. Den ena startar med att få en skön ansiktskur där vi startar med en rengöring följt av en rogivande och spänstgivande ansiktsmassage med välgörande aromatiska oljor. Därefter ges en återfuktade ansiktsmask. Kuren avslutas med toner och återfuktande creme.
Under tiden får den andra personen starta i den privata spa-avdelningen med att göra en bodycrub från Kerstin Florian, vilken stimulerar blodcirkulationen samt gör huden mjuk, len och återfuktad. Därefter byter ni plats.
Efter behandlingarna njuter ni tillsammans av samvaron, bad i privat jacuzzi och välgörande undervattensmassage samt bastubad med väldoftande eteriska oljor.
Avsluta tillsammans med avkoppling och mys i varsin vilstol i ert privata relaxrum, där ni också serveras frukt och färsk juice.
Vi lovar er en underbar stund tillsammans – Känslan sitter i länge……

2 tim 1 200 kr/pers
2 tim 30 min 1 450 kr/pers

Engergiladdning för två

Detta energipaket är komponerat för er som vill samla kraft och energi tillsammans! Under tiden en av er får en 30-minuters massage med cirkulationsfrämjande och stärkande oljor, startar sällskapet på spa-avdelningen med att göra en bodycrub från Kerstin Florian, vilken stimulerar blodcirkulationen samt gör huden mjuk, len och återfuktad.
Därefter byter ni plats.
Efter att båda har fått sin massage njuter ni tillsammans med bad i privat jacuzzi samt bastubad med väldoftande eteriska oljor.
Avsluta tillsammans med avkoppling och samvaro i varsin vilstol i ert privata relaxrum, där ni serveras frukt och färsk juice.
En väl värd investering i kvalitetstid med samvaro & njutning!

2 tim 1 200 kr/pers
2 tim 30 min 1 450 kr/pers

Private Spa Deluxe

Njut och koppla av tillsammans i vår rofyllda miljö. Här har ni spa-avdelningen helt för er själva under en timme, med jacuzzi, bastu och duschar. Ni får även göra vår härliga kroppsscrub med Kerstin Florians mjukgörande och återfuktande mineralscrub…en riktig höjdare för hyn!
Avsluta tillsammans med avkoppling och mys i varsin vilstol i vårt privata relaxrum 30 min, där ni serveras frukt och färsk juice.

1 tim 30 min 790 kr/pers