Massagebehandlingar

I ALLA behandlingar ingår avkoppling i relaxlounge med frukt & dryck.
SPA-tillägg ”Bad & Relax” 1 timme
PRIVAT jacuzzi och bastu 30 minuter, Maria Åkerbergs ekologiska produkter i duscharna samt lån av handduk, badrock och tofflor. PRIVAT relaxrum 30 minuter med frukt & dryck. (Tid för ombyte exkluderat i SPA-tiden)
Vid behandlingar av värde över 650 kronor, pris: 150 kronor
Vid behandlingar av värde under 650 kronor, pris: 200 kronor

SPA-massage
Upplev en mjuk och rogivande massage för att minska stress och spänningar. Du väljer din massageolja utifrån en presentation, en blandning av vegetabiliska och eteriska oljor med olika egenskaper som t.ex. energigivande, rogivande, muskelavslappnande, utrensande. Dessa oljor förstärker massagens positiva effekter, både muskulärt och mentalt. Dessutom välgörande för din hud!

30 min 490 kr
45 min 650 kr
60 min 890 kr

Klassisk massage
Här bearbetas musklerna mer kraftfullt/djupgående för att bl.a. lösa upp och motverka muskelspänningar, öka blod- och lymfcirkulation samt lindra muskelvärk/smärta. Massagen anpassas efter kundens behov och vi jobbar även med linimentet Hot & Cold om så önskas samt en djupgående Eucalyptus/Ingefärsolja. Även bra efter fysisk träning/ansträngning.

30 min 490 kr
45 min 650 kr
60 min 890 kr

Antistress-massage
En rogivande massage av stressrelaterade muskler som axlar, nacke, ansikte och skalp med lugnande och rogivande eteriska oljor. En underbar avspänning och avslappning! Mycket och välgörande för dig med spänningshuvudvärk/ migrän

30 min 490 kr

Medicinsk fibromassage
Massage är en av de viktigaste metoderna för att ge dig med fibromyalgi/kronisk smärtsyndrom, smärtlindring. Detta är en speciellt anpassad, mycket mild massagemetod. För att förstärka effekten av behandlingen används speciellt utvalda vegetabiliska och eteriska oljor, vilka bl.a. medverkar till ökad blodcirkulation, minskad muskelspänning, smärtlindring samt en välgörande avslappning. Se gärna www.fibromassage.se

60 min 890 kr