Ansiktsmassage

I alla ansiktsbehandlingar använder vi oss av Maria Åkerbergs organiska och ekologiska svensktillverkade produkter.

Organic Facial & Massage
En upplyftande och skön ansiktsbehandling. Behandlingen inleds med hudanalys som därefter följs av rengöring, djuprengöring/peeling, ansiktsmask, toner samt anpassad ansiktscreme. Du får även en spänstgivande- samt rofylld ansiktsmassage med ett näringsrikt serum utvalt för din hy, följt av härlig nack- och axelmassage med valfria aromaoljor, exempelvis rogivande, spänningsreducerande, upplyftande etc.

1 tim 950 kr

Face delux facelift & massage
Denna antiage-behandling ger dig en total avkoppling och får din hy strålande klar, ren och slät! Behandlingen utförs som i ”ansiktsbehandling 1 tim”. Det som tillkommer i denna lyxiga behandling är en mycket speciell återfuktande- och spänstgivande ansiktsmask. Fuktbalansen återställs och huden formligen svämmar över av livskraft efter denna behandling. Under tiden ansiktsmasken verkar ges en skön arm- och handmassage. Ett riktigt lyft för hud, muskler och välbefinnandet!

1 tim 15 min 1290 kr

Klassisk ansiktsbehandling & massage
En klassisk ansiktsbehandling med hudanalys, rengöring, peeling, ånga, portömning, spänstgivande ansiktsmassage, anpassad mask samt avslutande produkt.

1 tim 25 min 1390 kr

Organic Facial “Quick fix”
En upplyftande kur där vi startar med en rengöring följt av en rogivande och spänstgivande ansiktsmassage med välgörande aromatiska oljor. Därefter en återfuktade ansiktsmask. Kuren avslutas med toner och crème.

30 min 580 kr

”Manligt fräsch”
En härlig och välgörande ansiktskur, komponerad för dig, man! En rengörande och återfuktande kur där du även får en rogivande ansiktsmassage med utvalda aromatiska oljor. Din hy blir ren och klar, återfuktad och riktigt fräsch!

30 min 580 kr

Frans – och brynfärgning
I samband med någon av ovanstående behandlingar:
Fransfärgning: 290kr
Brynfärgning: 190kr
Plockning av bryn: 190 kr och uppåt beroende på tidsåtgång

390 kr

I ALLA behandlingar ingår avkoppling i relaxlounge med frukt & dryck.
SPA-tillägg “Bad & Relax” 1 timme
PRIVAT jacuzzi och bastu 30 minuter, Maria Åkerbergs ekologiska produkter i duscharna samt lån av handduk, badrock och tofflor. PRIVAT relaxrum 30 minuter med frukt & dryck. (Tid för ombyte exkluderat i SPA-tiden)
Vid behandlingar av värde över 650 kronor, pris: 200 kronor
Vid behandlingar av värde under 650 kronor, pris: 250 kronor

spa_behandlingar