duobehandling

I vår stressiga tillvaro ges alldeles för få stunder till samvaro och njutning.
Vårda kärleken, vänskapen och alla former av relationer med en gemensam spa-upplevelse som får er att må gott tillsammans. En investering i er relation och ett njutbart sätt att umgås på.

I alla behandlingspaket ingår lån av badrock, tofflor, handduk samt duschgel, schampo och balsam från Maria Åkerberg. Som avslutning i alla paket, får ni koppla av tillsammans i vårt privata relaxrum i varsin skön vilfåtölj, där ni serveras frukt och färsk juice.
Vill ni ta med egen dryck att skåla med, går det bra.

OBS! Kom ca 15 min innan bokad tid då nedan angivna tider är exklusive ombytestid

Romantic Spa Deluxe 2 tim 30 min 1 950 kr/pers

Ge romantiken näring och sätt guldkant på en njutbar spa-samvaro med detta lyxiga spapaket då ni har HELA SPA HELT för ER SJÄLVA -Ett lyft för relationen och romantiken!

Ni inleder ert spamys med en timmes härligt och rogivande jacuzzi- & bastubad. Ni omges av tända ljus och härlig musik som ger er den där extra härliga stämningen för romantiken.

Ni får göra Maria Åkerbergs uppfriskande & ekologiska bodyscrub på er själva.

Denna ljuvliga scrub stimulerar blodcirkulationen samt ”storstädar” hyn så den blir fräsch, len och återfuktad.

Därefter bjuds ni in till studio där vi iordningsställd allt för er gemensamma duo-behandling ALLDELES INTILL VARANDRA.
Terapeuten jobbar växelvis med er så det blir en timmes lyxig ”sparitual” då den ena av er får en rogivande och upplyftande ansiktskur ”organic facial” och partnern får njuta av en avstressande massage som inleder med att välja lämplig ekologiska aromaolja, som t.ex. energigivande, rogivande eller muskelavslappnande. Därefter appliceras aromaolja på ryggen och ovanpå läggs en värmedyna som en förberedande ”inpackning” och avspänning inför massagen för bästa effekt och upplevelse.

Som avslutning kopplar ni av tillsammans i varsin vilfåtölj i ett privat relaxrum med tända ljus där ni också serveras frukt, snacks och färsk juice – Önskar ni ta med egen dryck lånar vi ut glas.

I detta lyxiga duo-paket ingår nya badrockar och tofflor att ta hem, värde ca 450 kr/person.

SPA för två 2 tim 30 min 1 450 kr/pers

Njut tillsamman av detta avkopplande och mysiga spapaket som inleds med gemensamt bad, en timme, i ert PRIVATA SPA. Här har ni både jacuzzi och bastu helt för er själva!

Avkopplande musik ur högtalarna samt tända ljus tillsammans med muskelavslappnande jetstrålar i jacuzzin och bastumys med rogivande aromadoft, får er att gå ner i varv och maximalt koppla av både till kropp & sinne.

Rofyllda är det sen dags för en ljuvlig behandling.

Ni blir omhändertagna växelvis av er terapeut och får den behandling ni bokat i förväg.
Välj mellan:

  • Organic Facial eller Manligt fräsch 30 minuter med Maria Åkerbergs ljuvliga produkter.
  • Massage 30 minuter: Spamassage, klassisk massage eller antistress massage.

Under tiden den ena av er får sin behandling får den andra fortsätta njuta på spa-avdelningen och göra en ekologisk bodyscrub på sig själv från Maria Åkerberg.

Denna ljuvliga scrub stimulerar blodcirkulationen samt ”storstädar” hyn så den blir fräsch, len och återfuktad. Därefter byter ni plats.

Efter varma sköna bad och behandlingar får ni mysa tillsammans i ett privat relaxrum där ni serveras frukt, snacks och färsk juice.

Önskar ni ta med egen dryck lånar vi ut glas.

Vi lovar er en underbar stund tillsammans – Känslan sitter i länge……

Private Spa Deluxe  1 tim 30 min 790 kr/pers

Njut och koppla av tillsammans i vår rofyllda miljö. Här har ni spa-avdelningen helt för er själva under en timme, med jacuzzi, bastu och duschar. Ni får även göra vår härliga kroppsscrub med Maria Åkerbergs mjukgörande och återfuktande mineralscrub…en riktig höjdare för hyn!
Avsluta tillsammans med avkoppling och mys i varsin vilstol i vårt privata relaxrum 30 min, där ni serveras frukt och färsk juice.

duo