spakur

Lyxkuren
Inleds med kroppscrub följt av aromainpackning. Därefter en välgörande helkroppsmassage med självvalda aromatiska oljor. Som avslutning ges en upplyftande och spänstgivande Face delux Facelift.
Ett riktigt lyft för HELA DIG!

3 tim 3500 kr

Antistress-kuren
Inleds med kroppscrub, därefter ljuvlig aromainpackning.
Under tiden du ligger varmt och skönt inpackad ges ansiktsrengöring och rogivande ansiktsmassage. Som avslutning njuter du av en helkroppsmassage med lugnande oljor.
En total avslappning och återhämtning!

2 tim 2290 kr

Hälsokur Detox
Vi börjar med bodyscrub som avlägsnar döda hudceller och ökar blodcirkulationen. Sedan följer en varm och härlig gelinpackning.
Under tiden inpackningen verkar njuter du av en spänstgivande ansiktsmassage. Därefter fortsätter du att slappna av med en näringsrik ansiktsmask.
Efter dusch utförs en helkroppsmassage som tillsammans med de aktiva ämnena från produkterna har en dränerande- uppstramande- och cellulithämmande effekt. En riktig specialare!

2 tim 2290 kr

Sportkuren
Inleds med välgörande kroppscrub som bl.a stimulerar blodcirkulation och avlägsnar döda hudceller följt av en uppmjukande helkroppsmassage med muskelavslappnande oljor.

1 tim 25 min 1390 kr

I ALLA behandlingar ingår avkoppling i relaxlounge med frukt & dryck.
SPA-tillägg “Bad & Relax” 1 timme
PRIVAT jacuzzi och bastu 30 minuter, Maria Åkerbergs ekologiska produkter i duscharna samt lån av handduk, badrock och tofflor. PRIVAT relaxrum 30 minuter med frukt & dryck. (Tid för ombyte exkluderat i SPA-tiden)
Vid behandlingar av värde över 650 kronor, pris: 200 kronor
Vid behandlingar av värde under 650 kronor, pris: 250 kronor

spa_behandlingar