top of page
Privat dagspa med jacuzzi

Ett privat dagspa
utöver det vanliga

Upplev extra lyx och flärd då du/ni har HELA spa-anläggningen helt privat! 

Hos oss får du en avslappnande helhetsupplevelse utan andra gäster så att du helt och fullt kan koppla av och njuta i lugn och ro. 

Stockholm Spa & Hälsostudio är ett dagspa som ligger bekvämt beläget mitt i Stockholm City på mysiga Rörstrandsgatan. Här kan du njuta av ett stort utbud av behandlingar så som olika massagebehandlingar såväl som SPA-kurer. Vi tar även emot möhippor och gruppbokningar för exempelvis privata födelsedagsfiranden där ni också har hela anläggningen för er själva. 

I den privata SPA-delen har man tillgång till både en jacuzzi och bastu för avslappnande- & sköna bad i en rofylld miljö med tända ljus och lugn musik. Det finns två duschar och i dessa finns Maria Åkerbergs ekologiska produkter såsom duschgel, schampo & balsam. Det ingår även lån av handduk, badrock och tofflor då man bokar SPA-delen samt därefter avkoppling i det privat relaxrummet med frukt, juice & snacks.

Spa-avdelning

Hos oss yogar du i en lugn - & rogivande spamiljö.
Vi erbjuder kurser, drop-in, PT-yoga och privata grupper. Läs mer här. 

Yogastudio

Hos oss kan du njuta och koppla av med en rad olika tjänster, så som ansiktsbehandlingar, massage, SPA-behandlingar/kurer & DUO-behandlingar samt PT med EMS-träning/bodysculpt. Läs mer här om de tjänster vi erbjuder. 

Behandlingsrum

När du gör en behandling hos oss ingår det ALLTID avkoppling i relaxlounge med frukt & dryck efter din behandling är klar. 

Privat relaxrum

Koppla av i vår lounge där vi bjuder på frukt och te.

Här finns till försäljning Maria Åkerbergs ekologiska och prisbelönta produkter, Hot & Cold liniment samt olika magnesiumprodukter. Vår personal ger dig goda rekommendationer på produkter som passar dig. 

Lounge & shop

I omklädningsrummet finns klädskåp och hårfön.   

Omklädningsrum

BokaTid_Gron_MorkBakgrund_120px.png
bottom of page