top of page
Friskvård företag

friskvård för företag

Vi har arbetat med friskvård, hälsofrämjande arbete, stressrehabilitering och coachning sedan 1985 och har bred kompetens och erfarenhet att jobba utifrån. Vi erbjuder företagsmassage, företagsyoga, föreläsningar inom hälsa och friskvård, kurser inom hälsa och friskvård samt hälsocoaching.

Satsa friskt – det lönar sig

Hälsofrämjande insatser som affärsstrategi är en lönsamhetsinvestering för företaget. Medarbetare som har god hälsa och mår bra är ”guldkorn” för företaget.

Genom att satsa hälsofrämjande i ett ”helhetskoncept”, skapas förutsättningar för att höja prestationsförmågan samt utveckla och utnyttja den fulla potentialen i personalgruppen.

Motion & arbetsprestation

75% av Sveriges befolkning över 30 år är inte tillräckligt fysiskt aktiva för att må bra. Detta får konsekvenser även i arbetet. Det behövs ett visst mått av välbefinnande och fysisk kondition för att prestera bra. Det räcker inte med att kunna och vilja – man måste orka också! Framgångsfaktorer och metoder för att höja personalens prestations förmåga är basen i vårt hälsokoncept.

Hur kan vi hjälpa ditt företag?

01

Företagsmassage

02

Företagsyoga

03

Föreläsningar

04

Kurs

05

Hälsocoaching

Skicka din förfrågan här
eller ring på: 08-31 41 46

Tack, ditt meddelande har blivit skickat. Vi svarar inom kort!

Kontakt företag
bottom of page