top of page

EMS-trÀning hos Stockholm SPA & HÀlsostudio

TrÀning och avslappning samtidigt med EMS I-model esthetic.


EMS-trÀning med I-model esthetic
I-model esthetic EMS

Är du nyfiken pĂ„ att testa EMS-trĂ€ning? Vi inleder denna artikel med hur en session av EMS-trĂ€ning gĂ„r till hos oss pĂ„ Stockholm SPA HĂ€lsostudio, och dĂ€refter följer information om den marknadsledande EMS-utrustning ”I-model esthetic” som vi anvĂ€nder.


VÀlkommen pÄ EMS hos oss:

EMS-sessionen utförs i ett av de behandlingsrum vi har i vĂ„rt dagspa. Du kommer fĂ„ sĂ€tta pĂ„ dig en sĂ„ kallad ”Bio-Jacket” som ser ut som en kroppsstrumpa och Ă€r gjord av antibakteriellt material. DrĂ€kten Ă€r bekvĂ€m, ger dig 100% rörelsefrihet och Ă€r den enda EMS-utrustningen pĂ„ marknaden som Ă€r helt utan kablar och sladdar. PĂ„ denna bio-jacket finns det 22 elektrodplattor, som Ă€r de plattor som skickar ut de elektriska impulserna till dina muskler.


Innan sessionen börjar gÄr vi igenom dina mÄlsÀttningar och önskemÄl tillsammans med vÄr EMS-utbildade personal. UtifrÄn det lÀgger vi sedan upp en individuellt anpassad plan för dig för att arbeta mot.


Ett trÀningspass tar enbart 20 minuter, och under passet ligger du ner bekvÀmt pÄ en

behandlingsbÀnk. VÄr personal styr passet frÄn en platta och anpassar det helt efter dig, din

bakgrund och dina mÄl. Med andra ord trÀnas dina muskler pÄ ett skonsamt men ÀndÄ vÀldigt effektivt sÀtt medan du ligger ner. För att förstÄ hur effektiv denna trÀningsform Àr sÄ kan 20 minuters EMS-trÀning jÀmföras med 4 timmars traditionell styrketrÀning.

Efter passet Àr klart kan du duscha och byta om i vÄrt hÀrliga dagspa, om sÄ önskas.

Du kan Àven boka in massage efterÄt som tillÀgg.




Om vÄr EMS-utrustning:

Vi arbetar med marknadsledande I-model EMS frĂ„n I-motion group – EMS-utrustning med den senaste tekniken av högsta kvalitet som Ă€r godkĂ€nd och certifierad ISO, FDA, CE, IECEE m.fl.


Vi har modellen som heter IMS I-model esthetic. Denna utgörs av en sĂ„ kallad ”Bio-jacket” , som har 22 elektrodplattor monterad pĂ„ sig, vilket gör den till marknadens mest effektiva och kompletta dĂ„ den kan behandla upp till 9 omrĂ„den pĂ„ kroppen samtidigt. Dessa elektrodplattor skickar ut elektriska impulser till dina muskler som gör att de kontraheras och slappnar av – precis som de gör under ett ”riktigt” trĂ€ningspass pĂ„ gymmet. Under ett EMS-pass pĂ„ 20 minuter kan man uppnĂ„ upp till 40.000 muskelkontraktioner, och 20 minuters EMS-trĂ€ning motsvarar cirka 4 timmars traditionell styrketrĂ€ning. Ännu en fördel med vĂ„r utrustning frĂ„n I-motion group Ă€r att den Ă€r helt fri frĂ„n sladdar och kablar, vilket gör den helt unik i sitt slag och ger 100% rörelsefrihet.


EMS med I-model esthetic


Fördelar med I-model EMS:

  • Skonsamt trĂ€ningssĂ€tt. Perfekt vid rehabilitering, efter operation eller efter graviditet

  • VĂ€ldigt tidseffektivt. Ett pass Ă€r 20 minuter och motsvarar 4h traditionell styrketrĂ€ning.

  • Minimal anstrĂ€ngning, fast Ă€ndĂ„ en effektiv trĂ€ningsform. Hos oss ligger du bekvĂ€mt pĂ„ en behandlingsbĂ€nk under ”trĂ€ningen”.

  • Effektiv fettförbrĂ€nning

  • Tonar kroppen och bygger upp muskler

  • BĂ€ckenbottentrĂ€ning

  • LymfdrĂ€nerande

  • Fungerar hudĂ„tstramande

  • FrĂ€mjar blodcirkulation

  • Individuellt anpassad ”trĂ€ning/behandling” beroende pĂ„ mĂ„lsĂ€ttning, behov, hĂ€lsostatus, Ă„lder m.m.


Vill du boka EMS hos oss pÄ Stockholm SPA & HÀlsostudio? Vi slÀpper inom kort möjlighet att boka sessioner, men tills dess kan du mejla oss ditt intresse pÄ info@stockholmspahalsostudio.se.


bottom of page