top of page

EMS-träning hos Stockholm SPA & Hälsostudio

Träning och avslappning samtidigt med EMS I-model esthetic.


EMS-träning med I-model esthetic
I-model esthetic EMS

Är du nyfiken på att testa EMS-träning? Vi inleder denna artikel med hur en session av EMS-träning går till hos oss på Stockholm SPA Hälsostudio, och därefter följer information om den marknadsledande EMS-utrustning ”I-model esthetic” som vi använder.


Välkommen på EMS hos oss:

EMS-sessionen utförs i ett av de behandlingsrum vi har i vårt dagspa. Du kommer få sätta på dig en så kallad ”Bio-Jacket” som ser ut som en kroppsstrumpa och är gjord av antibakteriellt material. Dräkten är bekväm, ger dig 100% rörelsefrihet och är den enda EMS-utrustningen på marknaden som är helt utan kablar och sladdar. På denna bio-jacket finns det 22 elektrodplattor, som är de plattor som skickar ut de elektriska impulserna till dina muskler.


Innan sessionen börjar går vi igenom dina målsättningar och önskemål tillsammans med vår EMS-utbildade personal. Utifrån det lägger vi sedan upp en individuellt anpassad plan för dig för att arbeta mot.


Ett träningspass tar enbart 20 minuter, och under passet ligger du ner bekvämt på en

behandlingsbänk. Vår personal styr passet från en platta och anpassar det helt efter dig, din

bakgrund och dina mål. Med andra ord tränas dina muskler på ett skonsamt men ändå väldigt effektivt sätt medan du ligger ner. För att förstå hur effektiv denna träningsform är så kan 20 minuters EMS-träning jämföras med 4 timmars traditionell styrketräning.

Efter passet är klart kan du duscha och byta om i vårt härliga dagspa, om så önskas.

Du kan även boka in massage efteråt som tillägg.
Om vår EMS-utrustning:

Vi arbetar med marknadsledande I-model EMS från I-motion group – EMS-utrustning med den senaste tekniken av högsta kvalitet som är godkänd och certifierad ISO, FDA, CE, IECEE m.fl.


Vi har modellen som heter IMS I-model esthetic. Denna utgörs av en så kallad ”Bio-jacket” , som har 22 elektrodplattor monterad på sig, vilket gör den till marknadens mest effektiva och kompletta då den kan behandla upp till 9 områden på kroppen samtidigt. Dessa elektrodplattor skickar ut elektriska impulser till dina muskler som gör att de kontraheras och slappnar av – precis som de gör under ett ”riktigt” träningspass på gymmet. Under ett EMS-pass på 20 minuter kan man uppnå upp till 40.000 muskelkontraktioner, och 20 minuters EMS-träning motsvarar cirka 4 timmars traditionell styrketräning. Ännu en fördel med vår utrustning från I-motion group är att den är helt fri från sladdar och kablar, vilket gör den helt unik i sitt slag och ger 100% rörelsefrihet.


EMS med I-model esthetic


Fördelar med I-model EMS:

  • Skonsamt träningssätt. Perfekt vid rehabilitering, efter operation eller efter graviditet

  • Väldigt tidseffektivt. Ett pass är 20 minuter och motsvarar 4h traditionell styrketräning.

  • Minimal ansträngning, fast ändå en effektiv träningsform. Hos oss ligger du bekvämt på en behandlingsbänk under ”träningen”.

  • Effektiv fettförbränning

  • Tonar kroppen och bygger upp muskler

  • Bäckenbottenträning

  • Lymfdränerande

  • Fungerar hudåtstramande

  • Främjar blodcirkulation

  • Individuellt anpassad ”träning/behandling” beroende på målsättning, behov, hälsostatus, ålder m.m.


Vill du boka EMS hos oss på Stockholm SPA & Hälsostudio? Vi släpper inom kort möjlighet att boka sessioner, men tills dess kan du mejla oss ditt intresse på info@stockholmspahalsostudio.se.


Kommentare

Mit 0 von 5 Sternen bewertet.
Noch keine Ratings

Rating hinzufügen
bottom of page